Over ons

Tania Gevaert, Anja De Rouck en Klaartje Leurs leerden elkaar kennen bij het samen werken aan de film:  “Ik ben blij dat je terug bent op school“.  Dit gebeurde binnen de achtergrond van het aanpakken van de spijbelproblematiek in scholen.  Hoewel we nog steeds de goesting en de missie delen om de uitval van onze jongeren in onderwijs een halt toe te roepen, sloegen we elk een eigen weg in om dit verder te realiseren.

Klaartje heeft zich gericht op het praktijkwerk van zorgondersteuning in haar scholen.  Zij blijft vol vuur dagdagelijks klaar staan voor jongeren en hun begeleiders-leerkrachten.

Tania is zich meer en meer gaan richten op het onderpresteren.  Ze schreef er intussen al 2 boeken over, echte aanraders.  Helder, herkenbaar en vooral toepasbaar.

Je vindt meer info op www.samenslimmergroeien.be

Bij Tania’s boek: “Slim Onderpresteren” hoort een begeleidingstraject dat in meerdere regio’s door verschillende coachen wordt aangeboden.  Voor de regio Gent en omstreken verzorgt www.IedereenWeerGoesting.be  dit aanbod.

Voor de andere regio’s vind je het aanbod op www.samenslimmergroeien.be

Ikzelf, Anja ben het accent gaan leggen op het begeleiden van jongeren, studenten, schoolpersoneel en CLB-consulenten.

De coaching van schoolpersoneel en CLB-consulenten doe ik in hoofdberoep als Pedagogisch Begeleider Inclusie bij het GO!

Als zelfstandig Klinisch Psychologe-Psychotherapeute-Coach

heb ik mijn aanbod rond www.stopsspijbelen.be uitgebreid naar www.IedereenWeerGoesting.be

Het is voor mij heel belangrijk “spijbelen” als symptoom te herkennen.  De oorzaken liggen dieper en niet enkel bij de jongere.  Daar ga ik voor.

Wij willen nog steeds onze jongeren en hun leerkrachten goesting laten krijgen in onderwijs. Want elke steen verlegd, laat de rivier anders stromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *